ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ- ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ



Ιανουαρίου 26, 2012

1. Η προαγωγή ή απόλυση ενός μαθητή να γίνεται με οποιοδήποτε βαθμό και σε κάθε μάθημα. Αφού οι ανεξεταστέοι του Σεπτεμβρίου σπανίως έρχονται διαβασμένοι, ας προάγωνται και απολύονται με όποιο βαθμό τους αξίζει. Πχ αν κάποιος δεν «παίρνει» τα μαθηματικά αλλά είναι άριστος στα άλλα γιατί θα πρέπει ο μαθηματικός να του βάλει το 10 χατηρικά; Η σημερινή βαθμολόγηση είναι εκτός πραγματικότητας με αδικίες μεταξύ των μαθητών. Έτσι τυχόν πρόσληψη, ενός αποφοίτου, από κάποιον φορέα, να λαμβάνεται υπόψη ο βαθμός του υποψηφίου στα μαθήματα που σχετίζονται με το αντικείμενο της πρόσληψης.

2. Αφού τα σχολεία χρησιμοποιούν εγγεκριμένα από το ΥΠΔΒΜΘ λογισμικά διαχείρισης των μαθητών (πχ ΕΠΑΦΟΣ, ΝΕΣΤΩΡ), να αντικατασταθούν οι καρτέλες με απλές κόλλες Α4 σφραγισμένες από το δ/ντή του σχολείου και να φυλάσσονται σε μια αρχειοθήκη.
Τα απολυτήρια γυμνασίου γιατί πρέπει να είναι χειρόγραφα; Τα λογισμικά εκτυπώνουν κάλλιστα σε καλό χαρτί τη φόρμα των απολυτηρίων.

3. Να λειτουργήσει το e-school και με κάποιο τρόπο να είναι προσβάσιμο από τα ΚΕΠ, ώστε την περίοδο των διακοπών να μπορεί ο ενδιαφερόμενος μαθητής να εφοδιάζεται με το επιθυμητό έγγραφο σπουδών του.

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες

, , , ,

Πρέπει να συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού