Αξιολόγηση Δημοσίων υπηρεσιών



Ιανουαρίου 13, 2010

Ύστερα από κάθε συνδιαλλαγή με δημόσιες υπηρεσίες να μπορείς να αξιολογείς ηλεκτρονικά διάφορες πτυχές της εξυπηρέτησης. Συμψηφισμός των αποτελεσμάτων για δημιουργία μετρήσιμου προφίλ αποτελεσματικότητας κάθε δημόσιας υπηρεσίας.

2 Σχόλια »

  1. Σχόλιο από Μέντας Θεοχάρης — 6 Ιουνίου, 2011 @ 7:40 πμ

    Η τιμωρία μου από το ΙΚΑ
    Πάσχω από ψωρίαση, μετά από τις οδηγίες του ιατρικού προσκοπικού του νοσοκομείου «Αφροδισίων νόσων» τις Θεσσαλονίκης, ακολουθώ θεραπεία με το νοσοκομειακό φάρμακο Remicade 100 mg, φάρμακο που χρειάζεται ειδική συντήρηση σε ψυγείο, και βρίσκεται στην λίστα με 90 νοσοκομειακά φάρμακα που δεν υπάρχουν πλέων στα φαρμακεία λόγο κόστους. Η έκχυση του φαρμάκου μέχρι σήμερα πραγματοποιείτε στο ίδιο νοσοκομείο.
    Εκτός από την ταλαιπωρεί που υφίσταμαι κάθε 8 εβδομάδες που πρέπει να προγραμματίσω 6 τουλάχιστον ραντεβού, ανάλογα με τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω κάθε φορά, 4 κατ’ελάχιστον από αυτά στο ΙΚΑ και 2 στο νοσοκομείο. Φτάνει τελικά η ώρα για να προμηθευτώ το φάρμακο, που έως πριν από 2 μήνες μου το χορηγούσε το φαρμακείο του ΙΚΑ.
    Τις 2 τελευταίες φορές δεν μου το χορήγησε βάση κάποιας οδηγίας του ΙΚΑ, και αυτό που μου είπαν είναι ότι αν «Η έκχυση αν γινόταν σε ιδιωτική κλινική θα μου χορηγούσε απευθείας το φάρμακο το φαρμακείο του ΙΚΑ» ενώ «επειδή η έκχυση του φαρμάκου γίνεται σε δημόσιο νοσοκομείο, το φάρμακο πρέπει να το προμηθευτώ από ένα οποιοδήποτε φαρμακείο», χρειάζεται περίπου 3 με 4 ημέρες για να μου το παραδώσει το φαρμακείο τις γειτονιάς μου.
    Γιατί πρέπει να θέτω σε κίνδυνο τον εαυτό μου αφού δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις για την συντήρηση και μεταφορά του φαρμάκου?
    Γιατί τιμωρούμε έτσι από το ΙΚΑ, επιλέγοντας το σύστημα δημόσιας υγείας?
    Και για να με τιμωρήσει πληρώνει τελικά για το ίδιο φάρμακο 3% επιπλέον στον εκάστοτε φαρμακοποιό αυξάνοντας το τελικό κόστος θεραπείας?

  2. Σχόλιο από Χρήστος Κουκουμάτσας — 22 Ιουνίου, 2011 @ 1:24 μμ

    Το τέλος της γραφειοκρατίας !!!!!
    Διατηρώ κατάστημα εμπορίας και επισκευής Η/Υ, πώληση αναλωσίμων και μηχανογράφησης επιχειρήσεων. Πρόσφατα θέλησα να επεκτείνω τις δραστηριότητές μου και στη δημιουργία μακετών και άλλων γραφιστικών εργασιών. Θέλησα να είμαι ΝΟΜΙΜΟΣ.
    Πήγα λοιπόν εδώ και 2 μέρες στο μητρώο της Α΄ΔΟΥ Καβάλας όπου μ ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάρω ειδική άδεια από τη δ/νση ανάπτυξης για κάτι κιλοβάτ κλπ. Εν τέλει μετά από 2 ημέρες πήρα τη βεβαίωση. Πηγαίνω με την βεβαίωση αυτή πάλι στη ΔΟΥ όπου μαθαίνω οτι πρέπει να πάω και στον ΟΑΕΕ να δηλώσω και εκεί τα ίδια. Αλλη μιά μέρα κλειστό το κατάστημά μου.
    Και όλα αυτά για να μπορώ νόμιμα να κάνω καποια μακέτα μηχανογραφικού τιμολογίου .
    Και σας ρωτώ ποιός θα έφταιγε αν δεν δήλωνα τίποτε απ αυτά ?
    Σκέφτομαι ότι έκλεισα 3 μέρες το μαγαζί μου γιά να τρέχω γιά το ΤΙΠΟΤΑ.

    Ετσι καταπολεμιέται η γραφειοκρατία ??? ΓΕΛΙΕΣΤΕ !

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού