ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ



Ιανουαρίου 28, 2012

ΣΤΟΧΟΣ: ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΛΟΓΩ ΠΑΓΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μετακινήσεις προσωπικού ανάλογων προσόντων σε άλλες υπηρεσίες, π.χ. στην εκπαίδευση μπορούν να μετακινηθούν πτυχιούχοι όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι απασχολούνται σε άλλους φορείς του δημοσίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Χωρίς να επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, μπορούν να καλυφθούν κενές θέσεις άλλων φορέων, από υπαλλήλους κατάλληλα καταρτισμένους, ενώ παράλληλα θα αποσυμφορηθούν υπηρεσίες από τυχόν υπεράριθμους υπαλλήλους.

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες


Πρέπει να συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε!

1 Σχόλιο »

  1. Σχόλιο από ANNA A. — 2 Φεβρουαρίου, 2012 @ 8:43 μμ

    Συμφωνω απολυτα. Υπαρχουν άτομα σε ακαταλληλες θεσεις αλλου πλεοναζουν αλλου εχουν έλλειψη και αλλου απλα δεν δουλευουν….Ενας αξιοκρατικος και οργανωμενος σχεδιασμος μετακινησης προσωπικου και σωστης αξιολογησης υπαλληλων αλλα και προϊσταμένων θα ειχε αποτελεσμα ενω θα μπορουσε να βοηθησει στο ανοιγμα των πραγματικων αναγκαιων κενων θεσεων και οχι στη καλυψη αυτων απο εποχιακο προσωπικο με συμβασεις το οποιο μεχρι να μαθει εχει φυγει και δεν εχει και την ιδια ευθυνη με τον μονιμο.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού