Οργάνωση και σχεδιασμός οικονομικών υπηρεσιών δημοσίου με λογιστική αυτοτέλεια



Ιανουαρίου 17, 2012

Στα πλαίσια υλοποίησης του επιχειρησιακού προγράμματος Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013 με στόχο τον σχεδιασμό και την προώθηση καινοτόμων και περισσότερο παραγωγικών τρόπων οργάνωσης της εργασίας προτείνω είτε μέσω του παραπάνω προγράμματος είτε μέσω στρατηγικής που θα εφαρμόσει η ηγεσία του δημοσίου τομέα θα πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα σε όλες τις υπηρεσίες που έχουν την πολυτέλεια της λογιστικής αυτοτέλειας να αξιοποιήσουν δημιουργικά την ευελιξία και την ευχέρεια που παρέχει το Γ.Λ.Σ.(Γενικό Λογιστικό Σχέδιο),σύμφωνα με το Π.Δ.του 1998 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του.
Η αναδιοργάνωση και η αναμόρφωση της χρηματοπιστωτικής λειτουργίας με την διπλογραφική μέθοδο θα αξιοποιήσει τη θεσμοθετημένη ευελιξία,την εφαρμογή των διαχειριστικών αρχών που θα συμβάλλουν στην άνοδο της αποτελεσματικότητας,της διαφάνειας της αξιοπιστίας τόσο των υπηρεσιών όσο και του δημοσίου στο σύνολό του.

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες


Πρέπει να συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε!

1 Σχόλιο »

  1. Σχόλιο από Dim — 20 Ιανουαρίου, 2012 @ 5:59 μμ

    Το διπλογραφικό σύστημα θα πρέπει να εφαρμοστεί «δια ροπάλου» σε όλους τους δημόσιου οργανισμούς αρχίζοντας από το Υπ. Οικονομικών.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού