WEB APPLICATION ΓIA THN ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε.



Σεπτεμβρίου 1, 2010

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ (ΜΗΝΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ) ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΙΑΤΡΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.
ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ.
ΩΣ ΠΑΘΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ WEB APPLICATION ΟΠΟΥ ΟΣΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΜΕΣΩ INTERNET. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!

4 Σχόλια »

  1. Σχόλιο από PanosJee — 4 Σεπτεμβρίου, 2010 @ 4:56 μμ

    Ναι αλλά δεν ξέρουμε τι έχει μηχανογραφηθεί «από κάτω» για να υπάρχει το βιβλιάριο και από τη στιγμή που υπάρχει χάρτινο βιβλιάριο προς τι ο κόπος;

  2. Σχόλιο από Σωκράτης Δημητριάδης — 18 Σεπτεμβρίου, 2010 @ 12:12 μμ

    Αν το Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΑΕΕ ήταν κατάλληλα σχεδιασμένο και έτοιμο να υποστηρίξει web applications τότε θα έπαυε να υφίσταται και η ανάγκη θεώρησης βιβλιαρίων υγείας, για τον απλό λόγο ότι θα μπορούσε το ίδιο το Σύστημα Υγείας (γιατροί, νοσοκομεία, κλπ.) να επιβεβαιώσουν άμεσα μέσω ίντερνετ την ασφαλιστική κάλυψη υγείας. Με άλλα λόγια, αν μπορούσαμε να θεωρήσουμε τα βιβλιάρια online τότε θα μπορούσαμε εξίσου εύκολα να ελέγξουμε online και ποιος ΑΜΚΑ έχει βιβλιάριο θεωρημένο, άρα δεν υπάρχει πια λόγος να τα θεωρούμε, όταν πηγαίνουμε στο γιατρό θα το ελέγχει εκείνος μόνος του!

  3. Σχόλιο από ΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ — 15 Οκτωβρίου, 2010 @ 6:44 μμ

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΘΑ ΕΛΕΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ. ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

  4. Σχόλιο από aggioannou — 15 Οκτωβρίου, 2010 @ 6:50 μμ

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ. ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού