Ανοίγει σήμερα η δεύτερη φάση κατάθεσης προτάσεων στο Labs.OpenGov.gr



Μαρτίου 21, 2010

Νέα Καταληκτική Ημερομηνία Προτάσεων : 30/4/2010

Ανοίγει σήμερα η δεύτερη φάση κατάθεσης προτάσεων στο Labs.OpenGov.gr για τον ανασχεδιασμό των κρατικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Στην πρώτη φάση παρουσιάστηκαν αξιόλογες προτάσεις σε ένα ευρύτατο κύκλο θεμάτων για τις οποίες καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να ενταχθούν στον σχεδιασμό και να αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Η δεύτερη φάση στοχεύει σε συγκεκριμένες πολιτικές θεματικές περιοχές που αποτελούν κρίσιμους τομείς για την ανάπτυξη της χώρας και την ευημερία των πολιτών.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες, στελέχη δημοσίων οργανισμών & υπηρεσιών, προγραμματιστές και σχεδιαστές να συμβάλουν στον ανασχεδιασμό ηλεκτρονικών υπηρεσιών στους τομείς του περιβάλλοντος, της υγείας, του τουρισμού και της αγροτικής ανάπτυξης.

Έχεις ιδέες για την επίλυση προβλημάτων στις παραπάνω θεματικές; Μπορείς να προτείνεις συστήματα με συγκεκριμένες λειτουργικές προδιαγραφές;

Στο Labs.OpenGov.gr μπορείς να καταθέσεις την πρότασή σου για:

Την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων

Την τουριστική ανάπτυξη
Την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας
Την αγροτική ανάπτυξη

Οι χρήστες του διαδικτυακού τόπου Labs.OpenGov.gr έχουν τη δυνατότητα να σχολιάζουν, να προτείνουν βελτιώσεις και να αξιολογούν όλες τις δημοσιευμένες προτάσεις.

Με την ολοκλήρωση της 2ης φάσης στις 30 /4 / 2010 , θα επιλέγουν οι καλύτερες προτάσεις ανά κατηγορία σύμφωνα και με την γνώμη των εγγεγραμμένων χρηστών του labs.opengov.gr και θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση. Στην επιλογή των προτάσεων η επιστημονική επιτροπή θα συνεκτιμήσει στοιχεία όπως η ευστοχία στην περιγραφή του προβλήματος, η ωριμότητα της προτεινόμενης λύσης και η διάσταση της εξοικονόμησης πόρων.

Aπό το χρήστη

admin

Θεματικές

Ετικέτες




Δεν υπάρχουν σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού