Ανάρτηση της διαθεσιμότητας των ραντεβού των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της χώρας στο δικτυακό τόπο του Υπουργείου Υγείας



Μαρτίου 10, 2010

Προτείνω την ανάρτηση, της διαθεσιμότητας των ραντεβού των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων όλων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της χώρας ανά ειδικότητα και Νοσοκομείο, στο δικτυακό τόπο του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ώστε ο κάθε πολίτης / Ασθενής να πληροφορείται το συντομότερο ραντεβού.

28 Σχόλια »

  1. Σχόλιο από Dim — 11 Μαρτίου, 2010 @ 11:32 πμ

    Ναι!
    Ίσως αυτή να είναι μια πρώτη εφαρμογή στο δρόμο του νοικοκυρέματος του Υπουργείου.

  2. Σχόλιο από paris — 17 Μαρτίου, 2010 @ 8:31 πμ

    Συμφωνώ απόλυτα με την συγκεκριμένη πρόταση.
    Πιστεύω πως θα αποτελέσει μια πολύ χρήσιμη πληροφόρηση για τον πολίτη.
    Με την δημιουργία του συγκεκριμένου portal, θεωρώ πως θα έρθει στην επιφάνεια ο τεράστιος χρόνος αναμονής που απαιτείται σήμερα για να εξετασθεί ένας άρρωστος από συγκεκριμένες ειδικότητες (π.χ. οφθαλμολογικά περιστατικά).
    Επίσης θεωρώ πως θα βοηθήσει τα στελέχη του υπουργείου να κάνουν μια πιο σωστή κατανομή γιατρών για τη μείωση του χρόνου αναμονής αλλά επίσης θα βοηθήσει τον πολίτη να επιλέγει εύκολα από το σπίτι του να εξεταστεί σε οποίο Νοσοκομείο έχει λιγότερο φόρτο εργασίας (αποσυμφόρηση μεγάλων Νοσοκομείων).

  3. Σχόλιο από Popi — 17 Μαρτίου, 2010 @ 7:51 μμ

    Πολύ καλή η πρότασή σας. Πιστεύω ότι θα διευκολύνει πολύ τους πολίτες που διαμένουν στην επαρχία και χρήζουν εξειδικευμένης ιατρικής παρέμβασης.

  4. Σχόλιο από aggeliki — 19 Μαρτίου, 2010 @ 12:31 μμ

    Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω πρόταση.Ο κάθε ασθενής θα πληροφορείται το συντομότερο ραντεβού.
    Έτσι θα μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

  5. Σχόλιο από aggeliki p — 20 Μαρτίου, 2010 @ 2:45 μμ

    Θεωρώ την πρότασή σας ιδιαίτερα αξιόλογη, καθώς θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και θα δώσει τη δυνατότητα στο αντίστοιχο Υπουργείο να έχει μια πλήρη και πιο σαφή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας.
    Οι υπάρχουσες διαδικασίες για το κλέισιμο ενός ραντεβού είναι χρονοβόρες και αρκετές φορές αναποτελεσματικές. Ο ασθενής ταλαιπωρείται διότι είναι αναγκασμένος είτε να επισκεφθεί το Νοσοκομείο της αρεσκείας του, οπότε δημιουργείται συμφόρηση και αυξάνεται ο φόρτος εργασίας των υπαλλήλων του Νοσοκομείου, είτε να κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού, όπου το σύστημα αρκετές φορές καταρρέει, αδυνατώντας να εξυπηρετήσει τον ασθενή.
    Επομένως με την ανάρτηση της διαθεσιμότητας των ραντεβού των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων όλων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της χώρας στο δικτυακό τόπο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο πολίτης θα έχει τη δυνατότητα, απ” όπου και αν βρίσκεται, να ενημερώνεται άμεσα για τα διαθέσιμα ραντεβού στα Νοσοκομεία που επιθυμεί (αποσυμφόρηση κυρίως των μεγάλων Νοσοκομείων) και να κλείνει το ραντεβού χωρίς να ταλαιπωρείται.
    Τέλος το Υπουργείο θα μπορούσε να αξιοποιήσει τις πληροφορίες που θα του παρέχει το portal σχετικά με την αναμονή των ασθενών, ώστε να κάνει καλύτερη κατανομή ιατρικού και νοσηλευτικου προσωπικού, προμηθειών και εξοπλισμού.

  6. Σχόλιο από niki_kar — 23 Μαρτίου, 2010 @ 8:18 πμ

    Ωραία, συμφωνώ και εγώ!
    Αλλά πρακτικά πως θα γίνει αυτό όταν τα νοσοκομεία έχουν διαφορετικές εφαρμογές λογισμικού για το κλείσιμο των ραντεβού οι οποίες δεν «μιλάνε» αναμεταξύ του; Θα πρέπει να υπάρχει διασύνδεση του υπουργείου με όλα τα νοσοκομεία για να μπορεί να τραβάει δεδομένα και να τα εμφανίζει στην ιστοσελίδα του.

    Και να προτείνω και ένα βήμα παραπάνω: γιατί να μην μπορούμε να κλείνουμε και online από κάποια ιστοσελίδα το ραντεβού μας 😉

  7. Σχόλιο από vaso — 23 Μαρτίου, 2010 @ 8:38 πμ

    Πολύ πρωτοποριακή πρόταση!Αν εφαρμοστεί θα διευκολύνει πολύ τον πολίτη εξοικονομώντας του χρόνο κι απαλλάσσοντάς τον από τον κόπο, την αγωνία και την ταλαιπωρία της οποιαδήποτε αναμονής.

  8. Σχόλιο από George Birbilis — 23 Μαρτίου, 2010 @ 1:28 μμ

    Καλά με τα ραντεβού στα νοσοκομεία η κατάσταση είναι απαράδεκτη, π.χ. στο Πανεπιστημιακό του Ρίου, στο Ορθοπεδικό σου λένε έλα 10:00 και μπαίνεις 11:30 με 12:00 τελικά. Προφανώς γιατί αυθαίρετα κάποιος υπολόγισε πόση ώρα κάνει κάθε περιστατικό σε κάποιο πολύ μικρό χρόνο, ή κάποιοι γιατροί καθυστερούν να πάνε το πρωί και παίρνει η μπάλα μετά όλα τα ραντεβού.

    Αρα θα έπρεπε να καταγράφουν (μέσω τερματικού συνδεδεμένου με κεντρικό Η/Υ του νοσοκομείου) τον εξεταστή, την έναρξη και λήξη εξέτασης online (για κάθε συγκεκριμένο κωδικό) ενός ραντεβού. Ετσι θα μπορούσε να φανεί και ποιοί καθυστερούν να πάνε και να υπολογιστεί ο σωστός μέσος χρόνος που χρειάζεται κάθε εποχή για ραντεβού συν θα μπορούσαν να βλέπουν σε κάποιο led-matrix οι ασθενείς που περιμένουν απ’έξω κάποιον αριθμό σειράς για να συγκρίνουν με τον αριθμό που τους δώσαν όταν έκλεισαν το ραντεβού ή να βλέπουν και τον τρέχοντα (π.χ. υπολογιζόμενο από τα τελευταία 10 περιστατικά) μέσο χρόνο εξυπηρέτησης ανά περιστατικό για να μπορούν να υπολογίσουν πότε θα εξεταστούν

  9. Σχόλιο από PanagiotisP — 24 Μαρτίου, 2010 @ 3:57 μμ

    Αμήν και πότε!

  10. Σχόλιο από Teo — 26 Μαρτίου, 2010 @ 10:26 πμ

    Η συγκεκριμένη πρόταση θα μπορούσε να βελτιώσει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, όσον αφορά τα ραντεβού των ασθενών. Αρκετοί ασθενείς ακόμα και αυτοί με σοβαρά προβλήματα υγείας (όπως οι καρκινοπαθείς) ταλαιπωρούνται προκειμένου να κλείσουν ραντεβού σε κάποιο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της χώρας, με αποτέλεσμα να εντάσσονται στις μακριές λίστες αναμονής και να επιβαρύνεται η υγείας τους με την καθυστέρηση της θεραπείας τους.

    Επομένως η ύπαρξη ενός τέτοιου portal θα δώσει την δυνατότητα στους ασθενείς να έχουν πλήρη εικόνα για τα διαθέσιμα ραντεβού του κάθε Νοσηλευτικού Ιδρύματος και έτσι να κλείνουν το δικό τους ραντεβού.

  11. Σχόλιο από netcomb2b — 30 Μαρτίου, 2010 @ 2:33 πμ

    Mπράβο κυρία Panagiota!
    Δεν είμαι βέβαιος αλλά και στο πρώτο μέρος μια Κυρία (με Κ) έθεσε σχετική πρόταση Κοινωνικής
    Αλληλεγγύης για τους ασθενείς. Η πρότασή σου ξεχωρίζει σαν μια γαρδένια.
    Οταν έχεις ένα όνειρο, κυνήγησέ το. Ποτέ κανείς μη σου πεί οτι δεν θα τα καταφέρεις.
    Κανείς, ποτέ.
    Πιστεύω εδώ, όλοι είμαστε μαζί σου… με τα «μπούνια».

  12. Σχόλιο από tsipcorn — 21 Απριλίου, 2010 @ 12:46 μμ

    Στη μεγάλη πλειοψηφία των Νοσοκομείων της Ελλάδας, όπως και στο δικό μας, υπάρχει το τετραψήφιο νούμερο 1535 στο οποίο μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε όποιο Νοσοκομείο είναι ενταγμένο στην Γραμμή Υγείας 1535. Υπάρχει εκεί βάση δεδομένων με όλα τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω, οπότε θα μπορούσε άμεσα να δοθεί και πρόσβαση στον πολίτη ώστε να κλείσει ραντεβού μέσω διαδικτύου σε όποιο Νοσοκομείο επιθυμεί αυτός. Αυτή είναι μια πολύ εύκολη πρόταση να υλποιηθεί….

  13. Σχόλιο από Dim — 21 Απριλίου, 2010 @ 4:26 μμ

    Αν πρόσεξα καλά ο χρήστης tsipcorn υπηρετεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου φαίνεται ότι έχουν κάνει δουλειά.
    Θα τον παρακαλούσα να ζητήσει από συναδέλφους που γνωρίζει σε άλλα νοσοκομεία να μπουν στο labs και να καταθέσουν και αυτοί τι έχει γίνει στα νοσοκομεία που υπηρετούν.
    Έχω την εντύπωση ότι πολλά πράγματα έχουν γίνει και λειτουργούν με τον ένα ή άλλο τρόπο και φαίνεται ότι το Υπουργείο Υγείας δεν τα γνωρίζει ή μπορεί και να τα γνωρίζει αλλά δεν έχει τη δυνατότητα ή τη βούληση να μαζέψει.
    Για όνομα του Θεού, γιατί το κάθε νοσοκομείο να ξοδεύεται για να κάνει κάτι που είτε υπάρχει ήδη υλοποιημένο ή τουλάχιστον να φτιάχνεται μία φορά από το Υπουργείο και να διατίδεται – εξαπλώνεται παντού.

  14. Σχόλιο από Panagiota — 21 Απριλίου, 2010 @ 8:49 μμ

    Ακριβώς έτσι είναι κ.tsipcom σε αρκετά Νοσοκομεία τα ραντεβού κλείνονται στη φωνητική πύλη 1535 «Γραμμή για την Υγεία».

  15. Σχόλιο από Μπιρμπίλης Γεώργιος — 21 Απριλίου, 2010 @ 9:39 μμ

    Ναι, και στην Πάτρα στο πανεπιστημιακό κλείνεις τηλ. ραντεβού έτσι, αλλά πας μετά π.χ. στο ορθοπεδικό (2 φορές πήγα σε άλλες χρονικές περιόδους και τις 2 τα ίδια) στην ώρα σου και περιμένεις 1-2 ώρες απ’έξω γιατί δεν ήρθαν όλοι οι γιατροί στην ώρα τους και γιατί δεν υπάρχει αυτόματο σύστημα να βγάλει στατιστικά χρήσης (πότε έχει ραντεβού κάποιος, πότε τελικά μπήκε και πότε βγήκε) και να διορθώσει τις εκτιμώμενες διάρκειες (timeslots) που έχουν οριστεί πιθανώς αυθαίρετα για κάθε ραντεβού (λαμβάνοντας υπόψη και τυχόν μικρά διαλείμματα του ιατρού στο πλάνο). Επίσης δεν υπάρχει online έλεγχος από τους πολίτες και το υπουργείο για τέτοια στατιστικά (realtime θα μπορούσε να είναι μάλιστα με alerts προς τη διοίκηση όταν ξεπεράσει η καθυστέρηση κάποιο όριο) για να βλέπουν πότε υπάρχουν προβλήματα και να δρουν εγκαίρως αλλά και να κάνουν ρυθμίσεις στο όλο σύστημα των ραντεβού προς βελτίωση του

  16. Σχόλιο από ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ — 21 Απριλίου, 2010 @ 10:07 μμ

    Ναι, είναι κάτι πουυ γίνεται σχετικά απλά και δίνει μεγάλη υπηρεσία στους πολίτες.

  17. Σχόλιο από manpan — 26 Απριλίου, 2010 @ 11:04 πμ

    Απλό, πρακτικό και αποδοτικό.

  18. Σχόλιο από Αντώνης Μακρής — 5 Μαΐου, 2010 @ 12:49 μμ

    Αγαπητή Παναγιώτα,

    Σε υπερευχαριστώ που επανέφερες το θέμα των ηλ. ραντεβού των εξωτερικών ιατρείων. Είχα γράψει κι εγώ γι αυτό στην Α” φάση, τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας τότε ταλαιπωρηθεί από το υπάρχον τηλεφωνικό σύστημα του ΙΑΣΙΣ.

  19. Σχόλιο από tsipcorn — 6 Μαΐου, 2010 @ 10:45 πμ

    Το σωστό είναι ταυτόχρονα να υπάρχει η Τηλεφωνική Γραμμή για την Υγεία και ταυτόχρονα και μέσω internet να μπορούν να κλειστούν τα ραντεβού.

  20. Σχόλιο από George Birbilis — 7 Μαΐου, 2010 @ 12:38 μμ

    Προφανώς οι τηλεφωνητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ίδια online web εφαρμογή (χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη τοπική υποδομή για τα ραντεβού). Έτσι μπορεί να βλέπει και το υπουργείο κεντρικά τη χρήση της εφαρμογής από τους τηλεφωνητές (αν ο κόσμος καλεί εκεί περισσότερο και σε ποια νοσοκομεία ίσως χρειάζεται κι άλλο κόσμο στα τηλέφωνα κλπ.). Βέβαια πρέπει το UI της web εφαρμογής να πάρει υπόψη του το τρέχον σύστημα αν έχει καλά στοιχεία (είναι το ίδιο σε κάθε νοσοκομείο;)

  21. Σχόλιο από zdaska — 7 Μαΐου, 2010 @ 12:40 μμ

    Η υλοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης 8α βοηθούσε σημαντικά και στη διαφάνεια πολύ περισσότερο αν υλοποιηθεί η διαδικασία της ηλεκτρονικής αίτησης για ραντεβού. Αυτό θα αυξήσει και την αξιοπιστία του συστήματος αλλά και θα βοηθήσει στη μείωση του χρόνου αναμονής των ασθενών με ταυτόχρονη σωστή αξιοποίηση του συνολικού διαθέσιμου χρόνου του συστήματος Υγείας για τα ραντεβού.
    Συμφωνώ ότι η ταυτόχρονη Τηλεφωνική Γραμμή θα πρέπει να διατηρηθεί και να συνδεθεί με το υπό ανάπτυξη σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης των ραντεβού το οποίο πιστεύω είναι προτεραιότητα για τον Έλληνα πολίτη σήμερα ο οποίος έχει σταματήσει να έχει υπερβολικές απαιτήσεις σχετικά με την τήρηση ηλεκτρονικού ιστορικού και φακέλου με τα ιατρικά του δεδομένα και περιμένει τον σεβασμό του από το Σύστημα Δημόσιας Υγείας που καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο από τις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά αρχικά από το χρόνο αναμονής του στις ουρές των ραντεβού.
    Αν λοιπόν ξεκινήσουμε από τα θεμελιώδη ζητήματα σαφώς υπάρχει η ανάγκη για κάλυψη των περαιτέρω αναγκών των ασθενών όπως ηλεκτρονική συνταγογράφηση, κάρτες, ηλεκτρονική καταγραφή ιστορικού κ.α
    Η συγκεκριμένη πρόταση είναι επιτακτικό να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατό….

  22. Σχόλιο από χρήστης — 10 Μαΐου, 2010 @ 3:07 μμ

    Υπάρχει ήδη μια μονάδα υγείας (Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού) που έχει υλοποιήσει κλείσιμο ραντεβού στα ιατρεία της μέσω διαδικτύου. δες στο http://www.aemy.gr. η διαδικτυακή πύλη διασυνδέεται μέσω web services με το πληροφοριακό σύστημα νοσοκομείου που υπάρχει εκεί. η διακίνηση της πληροφορίας γίνεται με SSL (Verisign), η ίδια η πύλη λειτουργεί ως ένα «router» μηνυμάτων, δεν τηρεί στοιχεία ασθενών, τα οποία τηρούνται στο HIS, διασφαλίζοντας το ιατρικό απόρρητο των δεδομένων.η ίδια πύλη διαθέτει και λειτουργικότητα για κλείσιμο ραντεβού και ιδιωτών ιατρών ως υπηρεσία. η υπηρεσία αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα για λόγους μη τεχνικούς.
    Η ΑΕΜΥ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως φορέας ηλεκτρονικών ραντεβού για όλο το ΕΣΥ δυνητικά με την ίδια λογική των web services (enterprise application integration) με την αξιοποίηση τυποποιημένων μηνυμάτων κατά HL7/IHE για κάθε διασύνδεση με διαφορετικό hospital information system.

  23. Σχόλιο από tsipcorn — 11 Μαΐου, 2010 @ 7:54 πμ

    Χθες ο ΟΤΕ μας απέστειλε, νέα client εφαρμογή για το 1535, διότι μπορεί κανείς να μπει στο site http://www.healthpages.gr και να εντοπίσει τον κωδικό του ιατρείου του Νοσοκομείου που τον ενδιαφέρει και έτσι να γλυτώσει πολλά βήματα από την τηλεφψνική διαδικασία. Δεν είναι αυτό που θέλαμε, αλλά πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση σιγά σιγά…

  24. Σχόλιο από Dim — 11 Μαΐου, 2010 @ 4:25 μμ

    Από αυτά που είδα, η ΑΕΜΥ ανήκει στο Υπουργείο Υγείας. Πραγματικά αξίζει να εξεταστεί η περίπτωση μήπως σταδιακά ενταχθούν όλα τα νοσοκομεία της Χώρας.
    Ίσως η αναζήτηση να βελτιωθεί με χρήση διαδραστικού χάρτη έτσι ώστε ο πολίτης να μπορεί να διαλέγει το νοσοκομείο της περιοχής πυ τον ενδιαφέρει, πέρα από τις όποιες άλλες δυνατότητες αναζήτησης. Αλλά αυτό δεν είναι αναγκαίο. Ας γίνει αργότερα.
    Το σημαντικό είναι ότι ήδη υπάρχει μια Πύλη που ανήκει στο Υπουργείο Υγείας και πιστεύω ότι είναι σκόπιμο (και φρόνιμο) να αξιοποιηθεί. Δεν χρειάζεται να είναι τέλειο. Αρκεί να είναι καλό και κυρίως να ενταχθούν όλα τα Νοσοκομεία.
    Και ασφαλώς, η κατάσταση θα βελτιωθεί με feedback από τους χρήστες, όπως δηλαδή, εάν τα ιατρεία λειτούργησαν σωστά και στην ώρα τους. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον/την Υπουργό να ξέρει εάν κάποιος γιατρός άργησε στα ραντεβού του, αλλά με τη χρήση και feedback θα μπορεί να έχει τα απαιτούμενα στατιστικά στοιχεία ώστε όταν χρειάζεται να παρεμβαίνει.

  25. Σχόλιο από Γιώργος Μπιρμπίλης — 17 Μαΐου, 2010 @ 4:19 μμ

    Προκήρυξη του ΙΚΑ για τη γραμμή «184»
    http://www.netweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&cID=6&arId=15658

    Το ΙΚΑ προχώρησε πρόσφατα στην προκήρυξη διαγωνισμού για την υποστήριξη της γραμμής “184”, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως από τους δικαιούχους του ΙΚΑ για το κλείσιμο ραντεβού στα ιατρεία του.

  26. Σχόλιο από Dim — 18 Μαΐου, 2010 @ 4:17 μμ

    Συνέχεια του σχολίου από τον κ. Μπιρμπίλη….
    Από μια γρήγορη ματιά στην Προκήρυξη του ΙΚΑ για τη γραμμή «184», ο προϋπολογισμός είναι 14,7 εκατομμύρια ευρώ, ΑΛΛΑ η ημερομηνία της προκήρυξης είναι τον Ιούλιο του 2008!!!.
    Μήπως πράγματι αυτό που βλέπουμε είναι για κάτι που ήδη έχει γίνει?
    Πάντως είναι κρίμα που ξοδεύονται 14,7 Μ ευρώ μόνο για το ΙΚΑ ενώ με το σύστημα που προτείνεται εδώ (σε αυτή την πρόταση του Labs) θα μπορούσαν να εκυπηρετηθούν όλα τα Νοσοκομεία της Χώρας και με πολύ λιγότερα χρήματα.

  27. Σχόλιο από Panagiota — 20 Μαΐου, 2010 @ 6:16 μμ

    Από ότι γνωρίζω το «184» εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού σε κάποιο υποκατάστημα του ΙΚΑ.
    Σε πολλά Νοσοκομεία τα ραντεβού κλείνονται στη φωνητική πύλη 1535 «Γραμμή για την Υγεία» (http://www.healthpages.gr)
    Το θέμα είναι όταν κάποιος ασθενής χρήζει ραντεβού σε κάποια ειδικότητα να μπορεί ηλεκτρονικά να δεί τη διαθεσιμότητα στα Νοσοκομεία και κατόπιν να κλείσει ραντεβού σε αυτό που έχει την μικρότερη αναμονή.Γιατί πιστεύω σε όλους μας θα έχει τύχει να αρρωστήσουμε και να έχουμε μεταβεί σε εφημερεύων Νοσοκομείο παρόλο που το πρόβλημά μας δεν ήταν και τόσο επείγον, διότι είτε δεν γνωρίζαμε που θα βρούμε ραντεβού για την ειδικότητα που είχαμε ανάγκη είτε κατόπιν αρκετών τηλεφωνημάτων σε πολλά Νοσοκομεία διαπιστώναμε ότι η αναμονή ήταν μεγάλη.
    Με την υλοποίηση της παραπάνω προτάσης πιστεύω θα αποσυμφορηθούν οι εφημερίες των Νοσοκομείων και στις εφημερίες θα μεταβαίνουν τα επείγοντα περιστατικά και μόνο.

  28. Σχόλιο από tryfon — 8 Μαρτίου, 2011 @ 12:30 μμ

    Εξαιρετική πρόταση,
    θα μπορούσε να μειώσει δραστικά το χρόνο αναμονής και να δώσει προσβαση σε διαθεσιμες εναλλακτικές λύσεις που θα προτιμούσαν οι πολίτες οι οποίες τώρα είναι δύσκολο να εξευρεθούν.

    Με αυτό τον τρόπο θα αξιοποιηθούν καλύτερα οι διαθέσιμοι πόροι.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού