Ανασχεδιασμός διοικητικής διαδικασίας διαπίστωσης χρόνου ασφάλισης και έκδοσης συνταξιοδοτικής απόφασης στο Τμήμα Ασφαλιστικών Σχέσεων με χώρες-μέλη της Ε.Ε. στον ΟΓΑΙανουαρίου 28, 2012

Εκπόνησα σχετική μέλετη (συνολικά 8000 λέξεις), την οποία κατέθεσα στους αρμόδιους παράγοντες του ΟΓΑ στις 21.12.2011.
Στην μελέτη περιγράφετε η διοικητική διαδικασία, όπως έχει σήμερα και στη συνέχεια προτείνετε μία ανασχεδιασμένη διαδικασία που βασίζεται στην χρήση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών, εφαρμογή Διαλειτουργικότητας, απλούστευση κ.α.
Γίνετε μια ανάλυση του κόστους, χρονικού και οικονομικού με βάση την Μεθοδολογία ABC (ACTIVITY BASED COSTING), από την οποία προκύπτει ότι με την εφαρμογή της ανασχεδιασμένης διαδικασίας θα επωφεληθούν η Υπηρεσία (ΟΓΑ), ο πολίτης και το Δημόσιο γενικότερα.
Για την απεικόνιση της διοικητικής διαδικασίας (πριν και μετά τον ανασχεδιασμό)χρησιμοποιήθηκε η Μεθοδολογία/ Μοντελοποίηση BPMN (BUSINESS PROCESS MODELING NOTATION).

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες


Πρέπει να συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons LicenseO δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού