ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ στα ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ



Ιανουαρίου 26, 2012

Σε περίοδο κρίσης που η έλλειψη πόρων οδηγεί σε υπολειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών είναι πολυτέλεια ο ορισμός αναπληρωτών των προϊσταμένων σε τμήματα διοίκητικής υποστήριξης στις Περιφερειακές Διευθύνσεις της Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης. Υπάρχει ήδη νόμος που προβλέπει όλη τη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων των Τμημάτων διοίκησης. Γιατί θα πρέπει τώρα, ενόψει εκλογών, να καλυφθούν τα κενά με αναπληρωτές, που σημαίνει επιπλέον χρήματα για επίδομα θέσης, ενώ αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως με την κανονική διαδικασία της προκήρυξης.

Η πρόταση μου αυτή προκύπτει από την πρόθεση του κ. Θεόδωρου Καρτσιώτη, Διευθυντή των Περιφερειακών Δ/νσεων Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης της Κεντρικής Μακεδονίας, να ορίσει τώρα αναπληρωτές στα τμήματα διοικητικής υποστήριξης, ενώ αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως με την προκήρυξη αυτών των θέσεων που παραμένουν κενές για πάνω από 6μηνο.

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες

,

Πρέπει να συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού