ΓραφειοκρατείαΟκτωβρίου 29, 2011

Ως πότε θα πηγαίνουμε να πάρουμε ένα απλό χαρτί και να μας λένε ελάτε την άλλη εβδομάδα,εν τω μεταξύ να κάθονται 3-4 υπάλληλοι οι άλλοι να λείπουν και άλλοι να γυρίζουν απο ψώνια η να πίνουν τσίπουρα στα γύρω καφενεία,καθημερινό φαινόμενο έλεος επιτέλους,τρέχει ο Γιώργος και δεν φθάνει έξω,εδώ μέσα είναι το πρόβλημα εάν δεν γυρίσει το κράτος ανάποδα δεν γίνεται τίποτα.Και ως πότε η μια υπηρεσία θα είναι διαφοτετικό κράτος με την άλλη και ως πότε θα μας ζαλίζουν με όλα αυτά τα κολόχαρτα τα ίδια συνέχεια.Να μπούν σε ένα κεντρικό σύστημα όλα τα στοιχεία μας και κάθε υπηρεσία να μπορεί να μπαίνει να βλέπει να παίρνει αυτό που θέλει και να μην μας τα ξαναζαλίζουν άλλο.Επιτέλους έλεος έλεος έλεος ξυλώστε αυτό το άθλιο κράτος.

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες1 Σχόλιο »

  1. Σχόλιο από Οθων Μιχαλάς — 5 Ιανουαρίου, 2012 @ 3:36 μμ

    Τι να πείς. Εδώ έρχεται η ΨΗΦιακές ΕΝισχύσεις Α.Ε. και θεωρεί υποχρεωτικό στοιχείο για την επιχείρηση την ύπαρξη σταθερού τηλεφώνου και φάξ !!!!
    Αν πάτε να κάνετε εγγραφή στο http://digi-mobile.digitalaid.gr/Common/Register.aspx θα το δείτε !!!

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons LicenseO δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού