ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ



Αυγούστου 29, 2011

Η πρότασή μου αποτελεί μια σκέψη για το αντίκειμενο και τη μεθοδολογία της εόμενης φάσης του opengov που θα βασίζεται στις υφιστάμενες προτάσεις των 4 κύκλων με ταξίνομηση των προτάσεων που παρουσίαστηκαν ανά χαρτοφυλάκιο υπουργείου και δημιουργία ομάδων έργου για την προώθηση και υλοποίηση των προτάσεων από την κοινότητα του opengov . Παράλληλα προτείνω το «american scientific point of view» δηλαδή την χρηματική ανταμοιβή των προτάσεων και των επιστημόνων -ερευνητών που τις δημοσίευσαν που έχουν παρουσιαστεί από την πολιτεία και παράλληλα μια διακομματική αξιολόγηση των προτάσεων με αναγνώριση ενός top 10 ή top 20 άπό εκπροσώπους όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινοβούλιο . Προτείνω προσπάθειες δημοσιοποίησης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της διαδικασίας του opengov ( 1/2010 – 9/2011 ) .

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες



2 Σχόλια »

  1. Σχόλιο από Ioannis — 31 Αυγούστου, 2011 @ 10:52 πμ

    Η πρότασή σας καλή φαίνεται. Αλλά η διακομματική αξιολόγηση από άτομα που είναι άσχετα με το αντικείμενο θα καταστρέψουν όποια προσπάθεια κι άν κάνετε.

  2. Σχόλιο από ΚΕΚ ΕΕΔΕ — 10 Οκτωβρίου, 2011 @ 2:30 μμ

    Αυτή η πρόταση μπορεί να υλοποιηθεί με μια κυβέρνηση της Ν.Δ. αφού είναι γνωστό ότι η Έλλάδα είναι μμια χώρα ανάποδη !

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού