Καταπολέμηση ΔιαθφοράςΑυγούστου 29, 2011

Προτάσεις και ιδέες για την καταπολέμηση της διαφθοράς στις δημόσιες υπηρεσίες. Τρόποι ιχνηλασιμότητας ευθύνης και έγκαιρου εντοπισμού παράτυπων/παράνομων διοικητικών πράξεων κατά την τέλεσή τους (π.χ. εξυπηρέτηση κατά προτεραιότητα ή έκδοση αδειών χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά).

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες2 Σχόλια »

 1. Σχόλιο από maria konstadinopoulou — 29 Ιανουαρίου, 2012 @ 9:19 μμ

  ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΩ SMS

  ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ SMS ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ . ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟ Α,Φ,Μ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ Η ΤΟ ΑΜΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΗΦΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ . ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

  ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΕΓΚΑΙΡΑ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 2. Σχόλιο από K.P. — 30 Ιανουαρίου, 2012 @ 12:18 μμ

  ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΑ).

  ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons LicenseO δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού