ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ.Μαρτίου 9, 2011

ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ. ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ & ΣΑΦΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ. ΕΤΣΙ:
1. ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Η/Υ & ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ & ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ & ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.
2. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Ι.Κ.Α. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Ι.Κ.Α. (ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΕΘΥΝΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ)ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο.Π.Σ.Υ. ΔΗΛΟΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟ ΗΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ). ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ (ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ ΕΝΤΟΣ 1 ΜΗΝΑ..

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες
Δεν υπάρχουν σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons LicenseO δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού