Γιατροί ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)



Φεβρουαρίου 16, 2011

Θα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε η δυνατότητα δήλωσης γιατρών του ΟΑΕΕ ηλεκτρονικά. Να μην πω ότι τουλάχιστον οι κατάλογοι των γιατρών θα πρέπει να είναι σύγχρονοι. Αυτή τη στιγμή αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στα τοπικά γραφεία του ΟΑΕΕ και να ψάχνουμε εκτυπώσεις σε άθλια κατάσταση.

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες



2 Σχόλια »

  1. Σχόλιο από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ — 17 Φεβρουαρίου, 2011 @ 3:59 μμ

    Η πρόταση είναι αξιόλογη και σκεπτόμουν να τη θέσω σε διαβούλευση σην 4η φάση του opengov και με προφτάσατε . Επιπλέον αν πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική επιλογή των γιατρών του ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ πιστεύω ότι πρέπει να προστεθεί και η ειδικότητα του οδοντιάτρου που δεν υπάρχει σήμερα . Επιπλέον στην ιστοσελίδα του κάθε γιατρού να υπάρχει αναρτημένο ένα link με το συνοπτικό βιόγραφικό του και να διευρυνθεί ο αριθμόε των γιατρών / ειδικότητα που είναι ενταγμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΕ -ΤΕΒΕ . Επιπλέον να υπάρχει δημοσιευμένο με τη σύμφωνη γνώμη του επιστημονικού ιατρικού κόσμου το κινητό τηλέφωνο του κάθε γιατρού . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

  2. Σχόλιο από teacher — 17 Φεβρουαρίου, 2011 @ 4:24 μμ

    Η πρόταση είναι εξαιρετική και είχα προγραμματίσει σε 3 ημέρες να υποβάλλω στις διαβουλεύσεις του opengov ανάλογη πρόταση και με προλάβατε . Επιπλέον της πρότασης προτείνω
    1. Να υπάρχει επιλογή της ειδικότητας του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ από τους ασφαλισμένους που μέχρι σήμερα ούτε και για το 2011 δεν προβλέπεται .
    2. να αναρτηθούν και τα βιογραφικά με σύντομο και περιεκτικό τρόπο σε links δίπλα στα στοιχεία και τη φωτογραφία προσώπου του κάθε γιατρού .
    3. Να αναρτηθούν και τα οικονομικά δεδομένα για τις επισκέψεις των μη ασφαλισμένων στο ΤΕΒΕ -ΟΑΕΕ στους γιατρούς .
    4. Να δημοσιευτούν με σύμφωνη γνώμη των ιατρικών συλλόγων τα κινητά τηλέφωνα των γιατρών .

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού