ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ + ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣΣεπτεμβρίου 7, 2010

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ.) ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.
2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ 2 ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: α. ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ. β. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΣΧΕΥΜΑ….

Δεν υπάρχουν σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons LicenseO δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού