πρόσβαση στους φακέλους των τεχνικών και οικονομικών προσφορών που κατατίθενται από τις εταιρείες και τους ιδιώτες για οποιαδήποτε δημοπρασία και διαγωνισμό με κλειστές προσφορές



Αυγούστου 18, 2010

Πιστεύω ότι όταν μιλάμε για ελεύθερη πρόσβαση ελπίζω να εννοούμε την υποχρεωτική δημοσίευση των κειμένων στον internet γιατί αυτό δεν φαίνετε από τα συμφραζόμενα. Πρόσβαση κατόπιν συνεννοήσεως και μεταγωγής στο τόπο των δεδομένων είναι δώρο άδωρο.
Επιθυμώ να έχω πρόσβαση στις μελέτες , οικονομοτεχνικά στοιχεία, δικαιολογητικά και παντός φύσεως έγγραφα τα οποία χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα και με τα οποία οι επιχειρήσεις αυτές λαμβάνουν επιδοτήσεις από προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με Ελληνική Συμμετοχή από τα Προγράμματα Επενδύσεων που χρηματοδοτούνται από κρατικά και κοινοτικά κονδύλια καθώς όλες υποβάλλονται και σε ηλεκτρονική μορφή.
Επιθυμώ να έχω πρόσβαση στους φακέλους των τεχνικών και οικονομικών προσφορών που κατατίθενται από τις εταιρείες και τους ιδιώτες για οποιαδήποτε δημοπρασία και διαγωνισμό με κλειστές προσφορές και διενεργούνται από την κεντρική διοίκηση καθώς και την αυτοδιοίκηση όχι μόνο αυτού στον οποίο κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός αλλά και όλων των συμμετεχόντων.
Επιθυμών να έχω πρόσβαση από ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιστοσελίδα για όλες τις προμήθειες, διαγωνισμούς και προκηρύξεις που διενεργούνται από δημόσιους οργανισμούς και την τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα και την Ε.Ε. Κατά προτίμηση τις σελίδες του Εθνικού Τυπογραφείου. Με ποινή ακυρώσεως του διαγωνισμού αν δεν έχει αναρτηθεί στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.
Υ.Γ. Στον νόμο περί διαφάνειας δια της υποχρεωτικής δημοσιοποίησης αποφάσεων και πράξεων της διοίκησης θα επιθυμούσα να ενταχθούν τα παραπάνω αναφερόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού