Γεωγραφικά Δεδομένα μεταξύ υπηρεσιών



Ιουλίου 13, 2010

Η Κτηματολόγιο ΑΕ ενω εχει στη διάθεσή τους φηφιακούς έγχρωμους ορθοφωτοχάρτες φωτοληψίας 2007-2009, δεν τους δινει στις υπολοιπες υπηρεσίες του Δημοσίου(συγκεκριμμενα στη Δασική Υπηρεσία) κατι τετοιο θα βοηθούσε πολυ στη προστασία των δασων και των δασικων εκτάσεων από καταπατησεις.

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες




1 Σχόλιο »

  1. Σχόλιο από ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ — 13 Αυγούστου, 2010 @ 8:42 πμ

    Σε απάντηση του σχολίου του κ. Βλάχου θα ήθελα να σχολιάσω τα εξής: Η Κτηματολόγιο ΑΕ από τον Φεβρουάριο διαθέτει δωρεάν πρόσβαση στους ορθοφωτοχάρτες της φωτοληψίας 2007-2009 σε όλους τους φορείς του Δημόσιου Τομέα, μεταξύ αυτών και στις δασικές υπηρεσίες. Ήδη αρκετές διευθύνσεις Δασών (σε Δ. Μακεδονία, Πελοπόννησο, Θεσαλία π.χ.) έχουν κάνει χρήση αυτής της υπηρεσίας. Από τις 25-5-2010 η Κτηματολόγιο ΑΕ προσφέρει μέσω Διαδικτύου υπηρεσίες θέασης των ορθοφωτοχαρτών της σε όλους τους πολίτες και μέσω wms σε επαγγελματίες, υπηρεσίες και πολίτες για μη εμπορική χρήση.

    Καθηγητής Απόστολος Αρβανίτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Κτηματολόγιο ΑΕ

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού