Προτάσεις ανά Υπουργείο ή καλύτερα ανά Θεματική περιοχή Πολιτικής και συνέχεια της Α΄ ανοικτής φάσης



Μαρτίου 14, 2010

Να κατατίθενται οι προτάσεις σε κύριους άξονες ή θεματικές περιοχές πολιτικής (όχι απαραίτητα αντίστοιχες ενός μόνον υπουργείου) που έχουν άμεση σχέση με την καθημερινή ζωή του πολίτη. Για παράδειγμα, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,κλπ. αλλά και με σαφή καθορισμό του πεδίου ή πεδίων εφαρμογής από τον υποβάλλοντα την πρόταση.

Επίσης, να συνεχιστεί συγχρόνως η ανοικτή, όπως έγινε από την αρχή υποβολή προτάσεων, γιατί μετά την ημερίδα με την επιτυχία και τη δημοσιότητα που είχε, είναι σίγουρο ότι έχουν ενεργοποιηθεί και άλλα άτομα που δεν είχαν ενημερωθεί ή δεν είχαν εκδηλώσει το ανάλογο ενδιαφέρον. Η Β΄ φάση δεν χρειάζεται να ακυρώσει τη συνέχεια της Α΄ φάσης, γιατί ενδιαφέρουσες προτάσεις μπορεί να χαθούν!

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες



1 Σχόλιο »

  1. Σχόλιο από Dim — 15 Μαρτίου, 2010 @ 11:07 πμ

    Συμφωνώ με τον VAS. Οι προτάσεις της Β” Φάσης θα πρέπει να αποκτήσουν περισσότερη δομή και οργάνωση.
    Νομίζω ότι χρειαζόμαστε δύο πεδία. (1) Φορέα ή Φορείς που εμπλέκονται (να μπορεί να επιλέγει ο χρήστης από list box) και (2) το Θέμα που η πρόταση αφορά (και εδώ επιλογή από δυναμικό list box ανάλογα με τον Φορέα. Ασφαλώς να υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή «άλλου» ή «όλοι» και στα δύο πεδία όταν μια πρόταση είναι γενικού ενδιαφέροντος.
    Επιπλέον αξία θα υπάρξει όταν ο κάθε Φορέας εμπλέκεται στη συζήτηση.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού