Παρουσιάσεις υλοποίησης εφαρμογών του δημοσίου τομέα



Μαρτίου 10, 2010

Μέχρι τώρα αυτό που έχουμε δει είναι παρουσιάσεις οι οποίες πιθανόν να εξελιχθούν σε μελέτες που το πιο πιθανόν είναι να αποθηκευθούν σε σκληρούς δίσκους και φακέλους. Αυτό που χρειάζεται να παρουσιαστεί είναι προτάσεις υλοποίησης και μάλιστα στην πιο «σκληρή μορφή» τους, αυτή του κώδικα.
Προτείνω να παρουσιαστούν συγκεκριμένες υλοποιήσεις για έργα του δημόσιου τομέα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα έργα. Η επαναχρησιμοποίηση κώδικα είναι σημαντικό κομμάτι στην σύγχρονη ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων.

Μπούρας Χρήστος

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες



1 Σχόλιο »

  1. Σχόλιο από Dim — 11 Μαρτίου, 2010 @ 4:39 μμ

    Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε με την «επαναχρησιμοποίηση» του κώδικα και μια δράση για ανάδειξη και παρουσίαση «επαναχρησιμοποιήσιμων» λύσεων είναι χρήσιμη και θετική.
    Θα πρότεινα να μην πλατιάσουμε με όλων των ειδών τις εφαρμογές. Ας επικεντρωθούμε σε εφαρμογές που έχουν εφαρμογή σε πολλούς ομοιόμορφους φορείς που υποτίθεται ότι προσφέρουν και ομοιόμορφες υπηρεσίες (όπως Δήμοι, Σχολεία, Εφορείες, κλπ).

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού