ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ



Μαρτίου 10, 2010

Είναι το σοβαρώτερο θέμα της χώρας πέρα από την συγκυρία.Η εξοικονόμηση πόρων,η διαφάνεια,ηκαταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και ης μαύρης εργασίας, ηεξυπηρέτηση του πολίτη κλπ εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την ύπαρξη έξυπνων εφαρμογών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Η συγκέντρωση προτάσεων στη φάση αυτή θα ανοίξει την συζήτηση, θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και θα αναδείξει δημιουργικές ιδέες πέρα από τα στερεότυπα που ακούμε στα κανάλια.

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες



3 Σχόλια »

  1. Σχόλιο από Dim — 11 Μαρτίου, 2010 @ 5:07 μμ

    Καλό να πρσοκληθούν τα Ασφαλιστικά Ταμεία να παρουσιάσουν τις εφαρμογές που έχουν υλοποιήσει.

  2. Σχόλιο από Deales — 12 Μαρτίου, 2010 @ 10:50 πμ

    Συμφωνω για την διαφανεια των ταμειων μεσω διαδικτυου. Δυστυχως ομως η επενδυτικη στρατηγικη του καθε ταμειου εξ ορισμου πρεπει να ειναι μυστικη για την αποφυγη κερδοσκοπιας. Τα δε παρουσιαζομενα αποτελεσματα μπορει να ειναι προιον μαγειρεματος μεσω μετακυλιομενων τοξικων δομημενων. Παντως πρεπει να απαιτουμε να γνωριζουμε την φυση των επενδυσεων αυτων για να ξερουμε τις αναλογιες ρισκου/κερδους.

  3. Σχόλιο από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΚΙΣ — 12 Μαρτίου, 2010 @ 3:46 μμ

    Αγαπητέ Dim,
    Πάντα είναι όχι μόνο χρήσιμο άλλά και αναγκαίο να αξιοποιούμε ότι έχει κτιστεί με κόπο και κόστος όταν αρχίζουμε την υλοποίηση ενός έργου. Σε αυτή τη φάση με την κρισιμότητα προόδου στον χώρο χρειαζόμαστε καινούριες ιδέες και προςεγγίσεις και αυτές πρέπει να αναζητήσουμε.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού