Για πιο εύχρηστη συμπλήρωση φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος



Ιανουαρίου 25, 2010

Κατά τη συμπλήρωση φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις που προκηρύσσονται στον κόμβο σας θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να σώζονται τα στοιχεία κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε σταδίου συμπλήρωσης της φόρμας, και πριν την κατάθεσή της, αλλά και μετά με κωδικό πρόσβασης, ώστε αν επιθυμεί ο υποψήφιος να καταθέσει νέα αίτηση να επανέρχεται για ενδεχόμενη μόνο επικαιροποίηση των στοιχείων του, όπως γίνεται για τις υποψηφιότητες σε θέσεις Διεθνών Οργανισμών. Γενικότερα το πρόγραμμά σας είναι ανάλογο των Διεθνών εξαιρουμένου του σημείου που θίγω.
Π.χ. σήμερα συμπλήρωσα μία αίτηση και κάποια στιγμή χάθηκαν τα στοιχεία και έπρεπε να τα ξαναβάλω, ενώ αφού ολοκλήρωσα και έστειλα την υποψηφιότητα, βγήκε μήνυμα « *** Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την αποστολή e-mail στην διεύθυνση που καταχωρίσατε.» , πιθανώς γιατί είχα βάλει 2 emails και όχι μόνο ένα. Παράλληλα στην αναφορά ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΕ PDF δεν είναι εφικτό να κατεβάσω αντίγραφο, και γενικότερα δεν γνωρίζω αν έχει κατατεθεί η υποψηφιότητά μου και επίσης δεν γνωρίζω πώς να το πληροφορηθώ.

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες




2 Σχόλια »

  1. Σχόλιο από silverboy — 27 Ιανουαρίου, 2010 @ 10:44 πμ

    Η εμφάνιση του συνδέσμου «ΟΛΕΣ» να βρίσκεται στο μενού επιλογών των προτάσεων.

  2. Σχόλιο από Dim — 31 Ιανουαρίου, 2010 @ 8:29 μμ

    Να αποθηκεύονται οι επιμέρους σελίδες και να μπορεί κανείς (με βάσει το e-mail) να συμπληρώνει τη φόρμα σταδιακά, να κάνει «προσωρινή αποθήκευση», μέχρι την οριστική υποβολή.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού