Μείωση χρόνου επεξεργασίας και έκδοσης αποτελεσμάτων των διαγωνισμών του Α.Σ.Ε.Π.



Ιανουαρίου 24, 2010

Μέσω των δύο πολύ σημαντικών εργαλείων ΚΕΠ και Διαδύκτιο θα μπορούσε να γίνει αποκέντρωση της εισαγωγής των δεδομένων των διαγωνισμών ΑΣΕΠ. Ένα μέρος θα μπορούσε να το αναλάβουν οι ίδιοι οι υποψήφιοι, ύστερα απο πιστοποίηση τους από το ΑΣΕΠ,και ένα μέρος τα ΚΕΠ, τα οποία ουσιαστικά είναι τα «υποκαταστήματα» του κράτους σε όλους τους νομούς της χώρας.

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες



2 Σχόλια »

  1. Σχόλιο από employee — 9 Φεβρουαρίου, 2010 @ 1:38 μμ

    Συγχαρητήρια για την πρόταση . Επιπλέον θα έπρεπε να γινόταν το εξής : το κάθε γραπτό σε κάθε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ θα πρέπει να ξέρει ο διαγωνιζόμενος επιτυχών ή αποτυχών το όνομα , την ιδιότητα , τη θέση , την πανεπιστημιακή μόρφωση και τη σχέση του με το επιστημονικό αντικείμενο στο οποίο ο υποψήφιος διαγωνίστηκε του ατόμου που βαθμολόγησε το γραπτό .

  2. Σχόλιο από lawyer — 10 Φεβρουαρίου, 2010 @ 2:14 μμ

    Σε κάθε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και ειδικά των εκαπιδευτικών ο εκπαιδευτικός πρέπει να έχει τη δυνατότητα να ασκεί το συνταγματικό του δικαίωμα να γνωρίζει αυτοί οι οποίοι τον βαθμολόγησαν ποιοί είναι , τι πτυχίο ή μεταπτυχιακό έχουνε , αν είναι επιστήμονες ή εκπαιδευτικοί στο ίδιο αντικείμενο που διαγωνίζεται ο καταρτιζόμενος . Τα φροντιστήρια και οι σχολές για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ είναι οι μεγάλοι ΑΠΟΝΤΕΣ από αυτή τη δημόσια διαβούλευση αφού γνωρίζουν ότι και να μη συμμετέχουν έχουν σίγουρη την πελατεία τους και δεν επιχειρούν να διαμορφώσουν πολιτικές αλλά να επωφελούνται από τις πολιτικές που η κάθε κυβέρνηση εφαρμόζει .

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού