Επικοινωνία



Δεκεμβρίου 26, 2009

Χαίρεται και χρόνια πολλά! Νομίζω ότι όλες οι ιστοσελίδες θα π΄ρεέι να ανασχεδιαστούν ούτος ώστε οι πολίτες, εμείς όλοι να μπορούμε πλέον να συνδιαλεγόμαστε με τα υπουργεία και τις κρατικές υπηρεσίες από το pc μας πλέον δίχως να πρέπει να μεταβαίνουμε αυτοπροσώπως εκεί. Είναι απαράδεκτο το 2010 να μην υπάρχουν φόρμες επικοινωνίας με τα υπουργεία και τις υπηρεσίες του κράτους, να μην μπορείς να υποβάλλεις ερωτήματα και αιτήματα μέσω internet, να ταλαιπωρείτε ασκόπως ο πολίτης μετακινούμενος για να παραβρεθεί για απλά ερωτήματα στις υπηρεσίες του κράτους. Τέλος του 2010 θα πρέπει να εξαλείφει αυτό το φαινόμενο και να έχουμε κάνει πολλά βήματα μπροστά. Ευχαριστώ και καλή χρονιά!

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες



1 Σχόλιο »

  1. Σχόλιο από ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ — 12 Ιανουαρίου, 2010 @ 12:56 μμ

    «»»»Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες, στελέχη δημοσίων οργανισμών & υπηρεσιών, προγραμματιστές και σχεδιαστές να συμβάλλουν στον ανασχεδιασμό των κυβερνητικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών.»»»»»

    Καλή χρονιά και καλή δύναμη ! Μια γραμματική παρατήρηση: Στο παραπάνω προτρεπτικό σας κείμενό το «συμβάλλουν» δεν ξέρω αν το εννοείτε με στιγμιαίο ή εξακολουθητικό χαρακτήρα. Άν συμβαίνει το πρώτο, τότε η λέξη θέλει ένα «λ». Άν συμβαίνει το δεύτερο τότε καλώς βάλατε δύο «λ».Παραδείγματα είναι οι εκφράσεις : να δίνουν, να δώσουν – να επαναλαμβάνουν, να επαναλάβουν- να παίρνουν, να πάρουν κ.ο.κ.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού