Μητρώο αντικειμενικών προσόντων-εμπειρείας



Δεκεμβρίου 23, 2009

Δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάστηκε κάποιος να στείλει τουλάχιστον δεκαπέντε φορές επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου του είτε για να δουλέψει ωρομίσθιος-αναπληρωτής είτε για την προκήρυξη μιας θέσης. Θα ήταν χρήσιμο ένα μητρώο με τα αντικειμενικά και εργασιακά προσόντα του καθένα.
Έχει γίνει μια προσπάθεια από το Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων αλλά πιστεύω πως πρέπει να επεκταθεί σε επίπεδο ακόμη και ΑΣΕΠ.
Γιατί κάθε χρόνο πρέπει να αποδεικνύω ότι έχω την ίδια οικογενειακή κατάσταση; Αν αλλάξει, ενημερώνεται η συγκεκριμένη υπηρεσία ηλεκτρονικά και η τελευταία ενημερώνει αυτόματα όλες τις υπηρεσίες που θέλουν τα στοιχεία μου.

1 Σχόλιο »

  1. Σχόλιο από χρήστης — 28 Ιανουαρίου, 2010 @ 3:54 μμ

    Η ανάγκη για υιοθέτηση ενός προτύπου αναπαράστασης προσόντων κρίνεται επιβεβλημένη όπως και η διασύνδεση των μητρώων φορέων που παρέχουν τη βεβαίωση κατοχής τέτοιων προσόντων (από Πανεπιστήμια, μέχρι προϋπηρεσία/ΙΚΑ κλπ) ώστε να προκύπτει μια δυναμική και συγχρονισμένη τελική βεβαίωση κάθε φορά για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο (φορέα ή/και φυσικό πρόσωπο)

    Μια κάπως πιο αναλυτική αναφορά μπορεί κανείς να δεί εδώ: http://pgaval.wordpress.com/2009/11/15/registries_everywhere/

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού