ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΥΖΕΥΞΙΣ-ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ



Δεκεμβρίου 22, 2009

Αγαπητοί κύριοι,
τι έχετε να πείτε για τους υπευθυνους του Σύζευξις – συμβασιούχοι έργου που απολύονται απο τις αρχες του χρόνου;;
Η εκπαίδευση και η τεχνογνωσία που έχουμε απο τις αρχες του 2004 ειναι σημαντική και δύσκολα μπορεί κάποιος να αναλάβει μια τόσο σοβαρή ευθύνη όσο η σωστή λειτουργία των υπηρεσιών του Σύζευξις.
Η” πιστεύεται οτι θα αναλάβει την ευθύνη κάποιος μόνιμος υπάλληλος που δεν γνωρίζει τα στοιχειώδη.
Θα δείτε οτι θα υπάρξουν πολλά προβλήματα και μέσα σ’αυτα θα ειναι και η υπολειτουργία του Σύζευξις.
Αν θελετε να γίνεται καλύτεροι και μέσα στα πλαίσια της αξιοκρατίας αποκαταστήστε αυτους τους ανθρώπους που
έστησαν το Σύζευξις.
Ο υπουργός εσωτερικών και ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να δει με μεγαλύτερη ευαισθησία το θέμα.
Αλλα η φωνή μας δεν ακούγεται πουθενά και εμείς που στηρίξαμε το σύστημα αυτο μας απολύει.

Εκανα πολλες προσπάθειες για να μιλήσω με τον υπουργό και τον Πρωθυπουργό χωρίς αποτέλεσμα γι αυτο θα σας παρακαλούσα να του μεταφέρετε το μήνυμα μου. Βοήθησα στο Σύζευξις και εκανα εκπαιδεύσεις σε μονιμους υπαλλήλους για να το διαχειρίζονται.
350.000 άτομα που αυτη την στιγμή απολύονται δεν ειναι μονο ένας αριθμός ειναι άνθρωποι που δούλεψαν για την σωστή λειτουργία του δημοσίου. Αξιοκρατία ειναι μονο μια λέξη αλλά νομίζω πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει το νοημα της….

Καλες γιορτές!!

Με εκτίμηση
Μανδηλά Κατερίνα
Τεχνικός και Επιχειρησιακός υπεύθυνος του Σύζευξις

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες




2 Σχόλια »

  1. Σχόλιο από Ξενοφών Χατζηδημητρίου — 13 Ιανουαρίου, 2010 @ 9:40 πμ

    Επιτέλους καποιος να τους πεί να μην επαναλάβουν τα λάθη του 2004 όταν Η Γιανάκου επι Νέας Δημοκρατίας απέλυσε 200 τεχνικούς απο τα ΚΕΠΛΗΝΕΤ της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ,τότε είμασταν 200 σε όλη την Ελλάδα και διατυρούσαμε τα σχολεία ακόμη και τα Δημοτικά σε τέλεια κατάσταση ,μετα μας απέλυσαν αφού στήσαμε όλα τα σχολεία απο την αρχή και φυσικά χάθηκε η τεχνογνωσία που είχαμε αποκτήσει, αποτέλεσμα τα σχολεία και τα εργαστήρια τους πάλι ερήμωσαν και δεν δούλευε τίποτα.
    Μάλλον έτσι θα γίνει πάλι Κατερίνα και με το Σύζευξις θα διώξουν αυτούς που ξέρουν και οι μόνιμοι και παλιοί που δεν ενδιαφέρονται θα τα παρατήσουν στο έλεος των ιδιωτικών εταιρειών.
    Δεν πειράζει και αυτοί λεφτά θέλουν προτιμάμε να τα δίνουμε στους ιδιώτες και να έχουν πρόσβαση παντού!

  2. Σχόλιο από Αλέξανδρος Α. — 17 Ιανουαρίου, 2010 @ 11:14 πμ

    Διάβασα καλά πως 350.000 άτομα απολύονται; Μήπως κάνεις λάθος στον αριθμό; Αυτό το νούμερο είναι γύρω στο 50% των δημοσίων υπαλλήλων και 35% των ανέργων. Αν ο καθένας πληρωνόταν 15000 ευρώ το χρόνο, το σύνολικό κόστος μισθοδοσίας θα ήταν γύρω στα 5 δις ευρώ ετησίως.

    Πάντως, μια και το ανέφερες, είμαι δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα της «Κοινωνίας της Πληροφορίας» σχετικά μα τις ιστοσελίδες των δήμων. Από τότε που άλλαξε η ιστοσελίδα του δήμου μου σε μια κοινή μορφή που είναι ίδια με πολλούς άλλους δήμους, ο ιστοχώρος γέμισε από τυποποιημένα από μενού, πολλά από τα οποία οδηγούν σε κενούς χώρους χωρίς να έχει καταχωρηθεί τίποτα.

    Για παράδειγμα κοιτάξτε τους θεματικούς καταλόγους στο δήμο Παπάγου:
    http://www.papagou.gov.gr/portal/page/portal/papagou/categories

    Αποτελείται από ένα σωρό μενού που οδηγούν πουθενά, σαν ένας χρυσός οδηγός με όλες τις πιθανές κατηγορίες και υποκατηγορίες για κάθε γράμμα του αλφαβήτου (ελληνικού και λατινικού) που είναι όμως άδειος. Προφανώς η εταιρία που το έφτιαξε θεώρησε πως έτσι πληρεί τις προϋποθέσεις για καταχώρηση και κατηγοριοποίηση υλικού. Η εταιρία θα πήρε τα λεφτά της, αλλά το αποτέλεσμα είναι άχρηστο. Ακόμα και αν υπάρχει κάποια πληροφορία εκεί μέσα, δεν μπορώ να τη βρώ.

    Δείτε ακόμα τον κατάλογο δημοσκοπήσεων:
    http://www.papagou.gov.gr/portal/page/portal/papagou/pollDirectory
    Υπάρχουν μόνο τρείς δημοσκοπήσεις, και όλες έχουν να κάνουν με ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Λές και οι μοναδικές έννοιες των δημοτών είναι πώς θα δώσουν περισσότερα λεφτά σε κάποιες εταιρίες πληροφορικής. Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα, δημόσια έργα, πάρκα, σχολεία, λαϊκή, βιώσιμη κινητικότητα, λεωφορεία, κ.λ.π., δεν υπάρχει καμιά ανάγκη δημοσκόπησης;

    Πρίν γίνει αυτή η αλλαγή, η σελίδα φαινόταν περισσότερο ερασιτεχνική, αλλά φτιαγμένη με μεράκι από κάποιον που ήξερε τα θέματα του δήμου. Τώρα είναι σαν να μην ενδιαφέρεται κανένας να την επικαιρώσει ή να μην ξέρει πώς. Καλά τα εργαλεία, αλλά ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιούνται σωστά.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού