ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ



Ιανουαρίου 28, 2012

Ορθολογικότερος τρόπος καταβολής τελών κυκλοφορίας είναι με ημερομηνία έναρξης οφειλής την ημερομηνία αγοράς του οχήματος και λήξης ένα έτος μετά (π.χ. από 15.04.2011-14.04.2012). Στο αυτοκόλλητο στίκερ θα αναγράφεται η ημερομηνία λήξης των καταβληθέντων τελών κυκλοφορίας. Αυτό θα είναι δικαιότερο για κάποιον αγοραστή που απέκτησε όχημα π.χ. στη μέση ή και στο τέλος του έτους και υποχρεούται να πληρώνει ολόκληρο το έτος χωρίς στην πραγματικότητα να ήταν κάτοχος οχήματος για όλο το διάστημα του έτους. Επίσης, θα αποσυμφορήσει τις ΔΟΥ κατά το τέλος εκάστου έτους από τις χιλιάδες των ιδιοκτητών που τις κατακλύουν για να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας του επόμενου έτους.

Aπό το χρήστη


Θεματικές

Ετικέτες



Πρέπει να συνδεθείτε για να βαθμολογήσετε!

1 Σχόλιο »

  1. Σχόλιο από panton66 — 30 Ιανουαρίου, 2012 @ 5:24 μμ

    Επίσης να αλλάξει το κόστος υπολογισμού. Να καταργηθούν και να ενσωματωθούν στην τιμή της βενζίνης. Επιπλέον να υπάρχει ένα ειδικό τέλος για τα πολυτελείας αυτοκίνητα (πάνω από 1600 κυβικά). Είναι άδικο κάποιος που έχει ένα αυτοκίνητο 1400 κ.ε. που κάνει 5000χλμ το χρόνο να πληρώνει 240€ και κάποιος άλλος που κάνει 30.000χλμ να πληρώνει το ίδιο. Επίσης έτσι θα πληρώνουν φόρο και οι επιτήδιοι και λοιποί που κάνουν χρήση του οδικού μας δικτύου αλλα δεν πληρώνουν καθόλου λόγω τοποθέτησης ξένων πινακίδων στα οχήματα τους.

RSS feed για τα σχόλια. TrackBack URL

Σχολίασε

Twitter Users
Enter your personal information in the form or sign in with your Twitter account by clicking the button below.

 
Όροι Xρήσης | Πολιτική Προστασίας Δεδομένων | Πλαίσιο Συμμετοχής
Eκτός αν αναφέρεται διαφορετικά το σύνολο του περιεχομένου του labsOpeGov είναι αδειοδοτημένο με άδεια creative commons
Creative Commons License



O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα WordPress, από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού